Co jsou geopatogenní zóny?

JKab
10. 12. 2011 21:11
Často se o takovýchto věcech říká, že je to „něco mezi nebem a zemí". Pro geopatogenní zóny tento výrok ovšem platí dvojnásob s tím, že jsou i pod zemí
Ve znamení červené.  Udělat z jednoho domu v podstatě dva sice znamenalo uskromnit se, ale pro obě majitelky to představovalo velký rozlet. V interiéru má vše své místo a je plně funkční. Hlavní obývací prostor spojuje obývací část a kuchyň s jídelnou. V prvním bytě byla pro barevné ladění rozhodující bílá sedačka, ke které ladí kuchyňská linka. A červená barva.
Ve znamení červené. Udělat z jednoho domu v podstatě dva sice znamenalo uskromnit se, ale pro obě majitelky to představovalo velký rozlet. V interiéru má vše své místo a je plně funkční. Hlavní obývací prostor spojuje obývací část a kuchyň s jídelnou. V prvním bytě byla pro barevné ladění rozhodující bílá sedačka, ke které ladí kuchyňská linka. A červená barva. | Foto: Bahal.cz

Geopatogenní zóny - říkají ti, co je uznávají - vznikají na rozhraní anomálií v zemském podloží vyskytují se často tam, kde proudí voda. Projevují se jistými energetickými vlivy, jež mají tu vlastnost, že negativně ovlivňují lidské zdraví. Jsou léčitelé, kteří většinu stávajících nemocí odkazují právě do ovlivnění tímto „zářením", které detekují různými psychotronickými pomůckami - virgulemi, pendly, spirálami - ale i přístroji založenými na elektrotechnice. Naposledy jmenovaný způsob odhalování by měl nejspíše přesvědčit vědce, že tady opravdu něco fyzikálního je, ale nemylme se, nepřesvědčuje.

Geopatogenní zóny nejsou výmyslem dnešní doby. Byly známy v hluboké minulosti, což si můžeme v praxi ověřit tak, že prověříme průběh geopatogenních zón různými starými stavbami. Zjistíme zajímavou věc. Nejsilnější působení je totiž skryto do silných zdí nebo prostor, které nebyly určeny k obývání. Samozřejmě vedle těchto důkazů existují i další podklady pro ověření znalostí předků těchto věcí, například záznamy „praktiků" oněch časů.

Geopatogenní zóny, vykládají jejich znalci, vznikají, jak jsme si již řekli, hlavně nad geologickými zlomy a toky podzemních vod. Nicméně, pokračují stejní odborníci, mohou vzniknout i jiným způsobem. Například silná hnutí mysli, zlé činy (hlavně vraždy a podobné násilnosti) mohou nechat v prostoru otisky, jež vydrží celé věky a dokáží velmi potrápit všechny živé bytosti.

Ať se na podobné záležitosti díváme jak chceme, je rozumné s tímto jevem pracovat, nechat si odhalit, probíhají-li podobné proudy naším bytem a není na škodu, když na radu odborníka provedeme opatření, která by zabránila, abychom se nechávali vysilovat jejich působením. Někdy stačí odsunout lůžko do jiného rohu místnosti, jindy musíme provést odklonění takového proudu…samozřejmě opět podle rad příslušných odborníků.

Můžeme se takovým záležitostem smát, je možné je kritizovat, ale také by bylo dobré, kdybychom se nechali přesvědčit, jak se cítíme po zásahu, jenž byl na začátku vysmívaný. Potom možná uvěříme. Nebo ne, ale bude nám dobře. Navíc můžeme mít dobrý pocit, že se třeba vyhneme velice závažnému onemocnění.

 

Právě se děje

Další zprávy