Bytový architekt vám pomůže. Ale s čím?

Andrea Berniová
14. 1. 2013 12:42
Nebojte se využít služeb bytového architekta. Pomůže s kompletní přestavbou, ale také s výběrem náýbytku a dekorací
Nechte si byt navrhnout od architekta
Nechte si byt navrhnout od architekta | Foto: Panel Plus/ Jaroslav Hejzlar

Plánujete rekonstruovat či nově zařizovat byt? Možná přemýšlíte, jak by měly vypadat jednotlivé místnosti, jaký nábytek vybrat, do jakých barev celý interiér sladit. Pokud si nevíte rady a bojíte se, že vyberete špatně, můžete využít služeb bytového architekta.

Zahradní architekt vám pomůže s rozvržením zahrady a výběrem vhodných rostlin tak, aby vaše zahrada vypadala dobře po celý rok. Vezme v úvahu také to, kolik budete mít času na péči o zahradu. A co tedy dělá bytový architekt?

Příčky, nábytek i tapety - architekt pro vás naplánuje vše

Bytový architekt se postará o návrh i realizaci interiéru. Nemusíte se ale bát, že architekt udělá s vaším bytem, co se mu zlíbí, a vy uvidíte jen výsledek. Právě naopak: neměl by udělat nic bez vašeho svolení. Bude to váš byt, vy v něm budete žít. Proto se nebojte přicházet s připomínkami či dotazy a navrhovat různá řešení.

S čím přesně vám bytový architekt pomůže? Vlastně úplně se vším. Sdělíte mu, jakou částku byste chtěli do rekonstrukce bytu investovat a také jaká jsou vaše přání a požadavky. Architekt následně vytvoří návrh. Zahrne do něj možnou přestavbu bytu či stavbu příček.

Nechte si vytvořit 3D model interiéru

To ale není vše. Pomůže vám i s výběrem podlahy, nábytku, barvy stěn či tapet a dokonce i dekorací. Doladí tak váš byt do nejmenšího detailu - samozřejmě podle vašich preferencí a finančních možností. Ještě před započetím všech prací pro vás může vytvořit 3D vizualizaci. Budete tak mít jasnou představu o tom, jak bude váš nový domov vypadat.

Můžete si vybrat firmu, která poskytne bytového architekta a následně veškeré návrhy kompletně zrealizuje. Nemusíte tak shánět další firmy, předávat jim projektovou dokumentaci a doufat, že bude váš interiér vypadat tak, jak si přejete.

 

Právě se děje

Další zprávy