Brněnské veletrhy nabídnou investice i techniku

Andrea Berniová
20. 4. 2012 3:09
Zajímá vás podnikání a rozvoj v regionech? Nebo spíš komerční nemovitosti na prodej?
Nový pavilon - na obrázku napravo od kulatého - bude dlouhý 214 metrů, široký 90 metrů
Nový pavilon - na obrázku napravo od kulatého - bude dlouhý 214 metrů, široký 90 metrů | Foto: www.bvv.cz

Brno - Navštivte několik zajímavých brněnských veletrhů. Všechny budou probíhat od úterý 24. dubna do pátku 27. dubna, jsou otevřeny od 9 do 18 hodin a konají se na brněnském výstavišti. Urbis Invest, to je mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech.

Kraje, regiony, města i obce se na něm mohou prezentovat, představovat investiční příležitosti, rozvojové plány nebo regionální inovační strategie, ale také komerční nemovitosti. Veletrhu se pravidelně zúčastňují všechny kraje České republiky, ale i některé regiony ze Slovenska a z Polska. Letošními hlavními tématy jsou komerční nemovitosti a památky na prodej, průmyslové zóny a tzv. brownfields, regionální inovační strategie a rozvojové plány, ale také rekonstrukce historických budov a údržba památek.

Environmentální technologie a služby

Druhý z veletrhů nese název Envibrno a jde o mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí. Jako jeden z mála veletrhů ve střední Evropě se zaměřuje na výrobky, technologie a služby, které pomáhají chránit a obnovovat životní prostředí. Na tomto veletrhu půjde hlavně o environmentální technologie a nové technologie ve vodním a odpadovém hospodářství. Minulý rok se zde představilo 33 firem.

Doprava, finance a správa majetku

Poslední veletrh - Urbis Technologie - se zabývá komunálními technologiemi a službami. Hlavními tématy budou alternativní zdroje energie, ale i doprava, finance nebo správa majetku, city management a mechanizace k údržbě veřejných prostranství. Budou se zde prezentovat přední výrobci a prodejci komunálních technologií a služeb, kteří nabídnou komplexní řešení pro města i obce.

 

Právě se děje

Další zprávy