Prohlédněte si vítězné stavby soutěže Best of Realty 2012

Prohlédněte si vítězné stavby soutěže Best of Realty 2012
2. místo - rezidenční projekty DOCK rezidence Voctářova 3, Praha 8 Developer: Crestyl Architekt/i: Mediapolis 
U projektu, který je součástí nově vznikající čtvrti v Praze 8 přímo u bývalých doků na Vltavě, porota ocenila zejména jeho velmi kvalitní provedení a dotažení jednotlivých apartmánů do nejmenších detailů, což je na trhu ojedinělé.
3. místo - rezidenční projekty Rezidence 3D Dolnocholupická ulice, Praha 4 Developer: Trigema a.s. Architekt/i: Ing. arch. Daniel Smitka 
Rezidence 3D je projektem tří vila domů, které jsou zasazeny do starší zástavby rodinných domů. V projektu byl citlivě využit okolní terén pro exkluzivní řešení zahrádek a teras pro jednotlivé apartmány.
1. místo - Obchodní centra Forum Nová Karolina Jantarová 3344/4, 702 00 Ostrava 2 Developer: New Karolina Shopping Center Development, s.r.o. Architekt/i: OMA, T+T Design bv, K4 
První místo bylo uděleno za vytvoření nové, architektonicky unikátní a velkoryse pojaté destinace pro nákupy i trávení volného času a položení základu nové čtvrti na území bývalého průmyslového areálu.
2. místo - Obchodní centra Futurum Hradec Králové Brněnská 1825/23a 500 09 Hradec Králové Developer: TK development Architekt/i: neuveden 
Projekt byl oceněn za kvalitně provedenou modernizaci úspěšného nákupního centra, které nyní může nabídnout zákazníkům nejen nákupní prostředí odpovídající aktuálním trendům, ale díky významnému rozšíření kapacity ploch i širší a atraktivnější mix nájemců.
Foto: Best of Realty 2012
8. 11. 2012 22:00

Architektonická soutěž Best of Realty - Nejlepší z realit zná vítěze 14. ročníku. Vedle cen v pěti kategoriích byla udělena i Zvláštní cena poroty (získala ji obec Lipno nad Vltavou), Cena Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (Jan Světlík) a Cena čtenářů (projekt KOTI Hájek v Praze 4).

 

Právě se děje

Další zprávy