Azalea Projekt ukazuje město budoucnosti

Ingrid Špátová
23. 11. 2011 3:34
Město budoucnosti v harmonii s přírodou - to je projekt Azalea v Praze
Foto: Aktuálně.cz

Projekt Azalea v sobě obsahuje jednotný názor architektů na ideální a moderní bydlení budoucnosti. Podle tvůrců by tak jednou mělo se svými podzemními silnicemi a zeleným bezprašným okolím vypadat ideální město budoucnosti.

Developer KRR Development, a.s. se nebál investovat vyšší částku a na stavbu projektu Azalea je to znát. Domy jsou v kaskádovitém stylu s výhledem přes zeleň na Malešice a Libeň. Velké prosklené plochy a terasy poskytnou obyvatelům neustálý kontakt s okolní přírodou a údolím. Budovy jsou zasazené harmonicky do přírody a nenarušují tak okolní les. Komunikace vedené pod zem dovolují jen zelené a přírodní okolí tvořící jednu velikou zahradu pro odpočinek. Vnitroareálová rozloha na relaxaci činí 2 750 metrů čtverečních. Zároveň je místo bezpečné, a to i díky ostraze objektu diskrétním kamerovým systémem od profesionální firmy.

Pro zachování příjemného pocitu a spojení s přírodou nejsou domy příliš velké a na každý vstup připadne maximálně jedenáct bytů.
Typy bytů budou od garsonek až po 5+kk o rozloze sto dvacet metrů čtverečních. Zbývá na prodej posledních pár bytů v hodnotě kolem 4,8 milionu korun.

 

Právě se děje

Další zprávy