3D návrh koupelny pomůže splnit vaše představy

Andrea Berniová
1. 3. 2012 3:35
Bojíte se, že vaše koupelna nebude dokonalá? Nechte si vypracovat trojrozměrný návrh
Obklady Smart  Série v teplých přírodních odstínech s lehkým vzorem. Série je v nabídce ve dvojím provedení. Je možné kombinovat tmavý dekor s lístky se světlými lístkovými listelami, nebo zvolit mozaiku. . S mozaikou můžete vytvářet nekonečné kombinace jejich nařezáním na pruhy dle vašeho přání. Takto vytvoříte koupelnu v souladu s přírodou. foto: siko-koupelny.cz
Obklady Smart Série v teplých přírodních odstínech s lehkým vzorem. Série je v nabídce ve dvojím provedení. Je možné kombinovat tmavý dekor s lístky se světlými lístkovými listelami, nebo zvolit mozaiku. . S mozaikou můžete vytvářet nekonečné kombinace jejich nařezáním na pruhy dle vašeho přání. Takto vytvoříte koupelnu v souladu s přírodou. foto: siko-koupelny.cz | Foto: Siko koupelny

Chcete koupelnu přesně podle vašich představ? Díky 3D návrhu uvidíte, jak bude vypadat. Můžete ještě provádět změny a vždy si je v návrhu znovu prohlédnout. Máte tak možnost určit vyhovující vzdálenost například mezi umyvadlem a sprchovým koutem, nebo se můžete přesvědčit, zda vámi vybraná barevná kombinace obkladů a dlažby bude vypadat dobře.

Návrhy jsou opravdu přesné

Grafické návrhy mohou sloužit i jako projektová dokumentace, jsou vypracovávány s velkou přesností. Do návrhu se dá zahrnout i poloha dveří a oken nebo šikmá střecha (v případě podkrovní místnosti).  Návrhy vycházejí z konkrétních rozměrů vaší koupelny. Můžete navíc spolu s grafikem koupelnového studia zkoušet v počítači měnit barvy obkladů, umístění koupelnového nábytku, zrcadel a podobně.

Ve vaší nové koupelně vás tak nic nepřekvapí, protože budete znát její přesnou podobu ještě před položením první dlaždice. Grafik by vám měl umět i poradit, pokud si nejste jistí typem sanitárního zařízení a jeho rozmístěním nebo barvou a typem obkladů. Svou koupelnu si také v počítači díky 3D návrhu můžete prohlédnout z několika pohledů.

Co je nutné vědět?

K vypracování 3D návrhu bude koupelnové studio potřebovat projektovou dokumentaci, případně vámi udané rozměry. Přesnost měření je zde opravdu důležitá. Na počátečních údajích totiž závisí i přesnost návrhu. Je nutné změřit šířku a výšku místnosti, také rozměry oken, udat směr a šířku otevírání dveří, u podkrovních místností je důležitý i úhel střechy a rozmístění střešních oken. Měli byste určit i orientační rozmístění sanitárního zařízení.

Případné další nezbytné údaje ještě přesněji proberte s grafikem v koupelnovém studiu. Krásná koupelna bez zbytečných starostí za to určitě stojí.

 

Právě se děje

Další zprávy