Zlatý mechanik Porsche pracuje v Praze!

Tomáš Rybecký
11. 10. 2012 7:08
Zaměstnanec Porsche Centrum Praha složil zkoušky na zlatého mechanika
Foto: Aktuálně.cz

Porsche Centrum Praha se může pochlubit nejvyšším oceněním kvality servisu. Jaroslav Manhart dosáhl na titul certifikovaný mechanik Porsche úrovně Gold. Tím se zařadil mezi nejlepší mechaniky v Evropě.

Certifikaci servisních mechaniků organizuje společnost Porsche AG. Ve dvoufázovém testu, který je jednotný pro celý svět, jsou prověřovány teoretické i praktické znalosti. Mechanici mohou dosáhnout úrovně Bronz, Silver a Gold. Teoretický test se koná v místě působení mechanika a praktická část v tréninkovém centru Porsche v Německu.

Jaroslav Manhart je vyučeným automechanikem a v Porsche Centru Praha pracuje od roku 2005. První bronzový certifikát získal v roce 2007, na úroveň Silver postoupil v roce 2011 a na zlatou pozici dosáhl letos v září.

Teoretickou část testu úspěšně složil v dubnu letošního roku v Porsche Centru Praha a druhou praktickou zkoušku obhájil letos v září v tréninkovém středisku Porsche v německém Ludwigsburgu. V této části testu řešil nejen odstranění závad na voze při dodržení postupů, doporučení a testů Porsche, ale rovněž bylo třeba celý postup vysvětlit.

Vedle toho bylo nutné dodržet i práci s předepsanými pomůckami na ochranu vozů a hlídat správné nastavení přístrojů.

 

Právě se děje

Další zprávy