Život na zadním sedadle limuzíny BMW: Masáž a měkoučké polštářky vás zbaví všech starostí

Život na zadním sedadle limuzíny BMW: Masáž a měkoučké polštářky vás zbaví všech starostí
Toto je přes 5,2 metru dlouhé BMW M760Li xDrive. Jeho zadní sedadla určená pro VIP jsou přím pohádková. Samozřejmě máte obrovskou porci místa na nohy už v základním rozložení, ale počkejte, až objevíte všechny jejich funkce.
Oba cestující vzadu od sebe odděluje masivní příčka, která je nejen pro parádu, ale i zcela samozřejmě funkční. Oba dva lidé vzadu ale mají své vlastní ovládací prvky a pohodlí.
Sedadla z individuálního programu si zaslouží pozornost. Mají nádherné křížové prošívání a i vzadu mohou díky perforaci hřát a odvětrávat ve třech úrovních.
Moc příjemný je také polštářek se semišovou úpravou, který je měkoučký jako nadýchaný mráček na nebi. Pan ředitel na něm rychle usne.
Foto: Jan Markovič
Jan Markovič Jan Markovič
20. 9. 2017 13:10
Prodloužené BMW řady 7 je primárně určeno pro ty, kteří si najmou řidiče a nechají se v maximálním možném komfortu odvézt na pravém zadním sedadle. To nabízí neskuteční komfort včetně relaxační polohy, masáže, televize nebo dálkového ovládání pomocí tabletu. Vyzkoušeli jsme, jaké to je být VIP na palubě dvanáctiválcové limuzíny z Mnichova za cenu necelých pěti milionů korun.

Kompletní test BMW M760Li xDrive včetně dalších fotografií vozu najdete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy