Velká motorkářská sláva. Harley-Davidson v Praze

Tomáš Rybecký
10. 4. 2013 13:10
110. narozeniny oslavuje Harley-Davidson v jedenácti zemích včetně ČR
Foto: Harley-Davidson

Světoznámý výrobce motocyklů Harley-Davidson letos slaví 110 let od svého založení. Na slavnostním večeru představil nové modely pro rok 2013 a v červnu uspořádá oslavu pro veřejnost.

Americký výrobce motocyklů slaví výročí společně s fanoušky a příznivci značky na několika velkolepých oslavách po celém světě. V 11 zemích napříč šesti kontinenty pořádá největší akce v historii značky.

Pro ČR si připravil dvě události, minulý týden v divadle RockOpera představil modely pro rok 2013 a 8. června 2013 uspořádá oslavu pro širokou veřejnost.

V rámci Harley-Davidson Premium Night si premiéru odbyly nové motocykly pro rok 2013. Značka prezentovala i uplynulých 110 let své historie, součástí večera byla pak kromě zajímavých videoprojekcí i ohnivá show. Zúčastnění měli také příležitost setkat se s Robem Lindleyem, ředitelem pro Evropu, Afriku a Blízký východ.

Čeští fanoušci navíc oslavují nejen 110 let existence značky, ale také 85. výročí českého Harley-Davidson Clubu, který je vůbec nejstarším existujícím klubem na světě.

Obě výročí bude mít široká veřejnost možnost oslavit 8. června 2013 v Tipsport Aréně Praha. Zde se mohou těšit na společnou projížďku Prahou, výjimečně rozsáhlou výstavu motocyklů Harley-Davidson, nebo večerní multimediální show a afterparty.

 

Právě se děje

Další zprávy