Foto: Ušetřete na dovolené na čtyřech kolech za jídlo a ubytování. Welcome to the Hotel California

Foto: Ušetřete na dovolené na čtyřech kolech za jídlo a ubytování. Welcome to the Hotel California
Stan ve střeše, který se tlačítkem postaví za pár desítek vteřin, obsahuje ve standardu každý Volkswagen California včetně základní verze 2.0 TDI/62 kW, která se prodává od 1 211 280 korun. Také skládací židličky a stoleček patří k výbavě, za markýzu se připlácí.
Volkswagen California nabízí místo čtyřem osobám. Druhá řada sedadel se velmi jednoduše přemění na komfortní postel.
Druhá dvoulůžková postel je k dispozici ve stanu na střeše. V něm jsou hodně slyšet ruchy zvenčí, což potěší třeba při šumění vodopádu, méně, pokud spíte u frekventované silnice. Spodní dvoulůžko je od venkovních ruchů odříznuté. Pohyby osob v odlišném patře, než ležíte, jsou znát jak nahoře, tak dole.
Posuvný a výklopný stoleček s teleskopickou nohou u kuchyňské linky zajistí luxusní stolování. Stejně jako celá linka patří ke standardu od druhé výbavy Coast.
Foto: Ondřej Běhal
Ondřej Běhal
28. 7. 2016 16:17
Testovali jsme kompaktní obytný vůz Volkswagen California v nejlépe vybavené verzi Ocean se silným naftovým motorem 2.0 TDI/150 kW a pohonem všech kol. Co všechno obsahuje jeho propracovaný interiér? Podívejte se v galerii. Nechybí například dvě postele, stan ve střeše, kuchyňská linka s lednicí a vařičem, stolky, židličky, sprcha... Ve Švédsku a Norsku jsme díky pojízdnému hotelu California nemuseli za ubytování zaplatit ani korunu a ušetřili spoustu peněz i za drahé jídlo a pití.
 

Právě se děje

Další zprávy