Dostupní rodinní pracanti: tři ojetá kombi do 100 000 korun, se kterými se nespálíte

Petr Šikl
18. 10. 2018 6:02
Karosářská verze kombi patří mezi ojetými vozy k nejžádanějším. Dokáže poskytnout více muziky za méně peněz než populární vozy kategorie SUV. Vybrali jsme tři zajímavé tipy, které pořídíte do sto tisíc, a pokud si dáte při výběru pozor na základní věci, budou vám dlouho a dobře sloužit.

Na přehled nejlevnějších nových kombi se můžete podívat zde.

Foto: Peugeot

Peugeot 207 SW (2007-2014)

Peugeot si na nástupci modelu 206 dal hodně záležet, v praxi se jednalo o zcela nový vůz (měnilo se vše, od podvozku přes nové pohonné jednotky až po palubní techniku). A po letech je to znát. Model 207 netrpí na problémy s korozí jako předchůdce, elektronika tolik nestávkuje a celkově se daleko lépe servisuje (podvozek je odolnější a lépe rozebíratelný). To vše snižuje provozní náklady a vůz se lvem ve znaku se zdá být jako ideální ojetina, která nestojí majlant.

Verzi kombi (obchodně značené SW) seženete již za padesát tisíc korun, přičemž cenové rozmezí sahá u nejmladších a nejméně jetých exemplářů až téměř k dvousettisícové hranici. Nabídka ojetin je široká, kamenem úrazu je tak volba pohonné jednotky. "Dvěstěsedmička" dostala modernější pohonné jednotky vyvinuté ve spolupráci s BMW. A právě zde tkví hlavní riziko.

 

Právě se děje

Další zprávy