Toyota zapůjčila minibus Hiace diagnostickému ústavu

Tomáš Rybecký
31. 10. 2012 9:50
České zastoupení Toyoty dokáže pomoct potřebným
Foto: Aktuálně.cz

Toyota Financial Services začala kromě obchodních aktivit také nadační činnost, konkrétně podporu sociálních projektů občanské společnosti. Letos se stala partnerem Diagnostického ústavu sociální péče v Tloskově u Neveklova.

Diagnostický ústav v Tloskově je centrem služeb s celostátní působností. Nabízí pomoc všem, kteří se kvůli svému zdravotnímu stavu, zejména mentálnímu postižení, ocitli v nepříznivé situaci. Ústav nabízí alternativní domov, poradenské služby či odlehčení osobám, které trvale pečují o své blízké s různými postiženími.

Zatímco v minulých letech Toyota pomáhala hlavně finančně, nyní se rozhodla pro novou formu podpory. V rámci výběrového řízení nabídla osmimístný minibus Toyota Hiace za symbolický pronájem 100 korun na rok.

Plánována je také účast Toyoty na společenských a sportovních akcích, které DÚSP Tloskov pravidelně pořádá. Například každoroční mezinárodní sportovní akce pro osoby se zdravotním postižením v rekreačním areálu Nová Živohošť, které se účastní průměrně 350 osob.

 

Právě se děje

Další zprávy