Nová Toyota Yaris zná české ceny. Jak obstojí proti Škodě Fabia nebo Renaultu Clio?

Jan Matoušek Jan Matoušek
5. 5. 2020 6:02
V příštím roce by kolínská továrna TPCA měla vedle miniaut Citroënu, Peugeotu a Toyoty začít vyrábět také větší Toyotu Yaris. Nová generace konkurenta Škody Fabia však na český trh zamíří již letos. Dovozce japonské automobilky zveřejnil ceník, který opět sází na hybridní ústrojí. Základem je však benzinový tříválec, který začíná na 335 tisících korun.
Foto: Toyota

Toyota Yaris Premiere Edition - od 429 000 Kč

Na vrcholu nabídky stojí provedení Premiere Edition, dražší o 15 tisíc korun. I na něj se vztahuje akční nabídka, čili nejen sleva z ceníkové ceny, ale také výkupní bonus a zimní gumy zdarma.

Výbava vychází ze stupně Selection Style navíc s průhledovým displejem, bezdrátovým nabíjením chytrých telefonů a vyhřívaným volantem (ten však není dostupný s benzinovým agregátem o objemu 1,5 litru v kombinaci s automatem).

Akční ceník - Toyota Yaris Premiere Edition

Premiere Edition
1.5 Dynamic Force / 89 kW 429 000 Kč
1.5 Dynamic Force / 89 kW Multidrive S 464 000 Kč
1.5 Hybrid / 85 kW e-CVT 519 000 Kč

Podobně jako i další výbavy vyjma stupně Comfort ani Premiere Edition nenabízí téměř žádné příplatky. Pro všechny dostupné výbavy je výjimkou metalíza, perleťový lak či speciální lakování, respektive povinná výbava a prodloužená záruka. 

 

Právě se děje

Další zprávy