Toyota představila "českou edici" Aygo

Zbyněk Klíč
2. 2. 2012 2:56
Cena speciální verze Toyoty Aygo začíná na 199 900 korunách
Toyota Aygo Czech Edition
Toyota Aygo Czech Edition | Foto: Toyota

Toyota Motor Czech zveřejnila ceny pro inovovaný model Aygo, který se vyrábí v kolínském závodě TPCA. Zároveň představila akční model Aygo Czech Edition.

Aygo Czech Edition bude k dispozici pouze s pětidveřovou karoserií. Objednat jej bude možné se třemi barvami laku a to bez příplatku k prodejní ceně - s novou oranžovou metalickou barvou Tabasco (4R8) nebo v metalickém odstínu Temně černá (211), popřípadě v rovněž metalickém odstínu Šedá antracitová (1E0).

S kteroukoliv barvou laku bude mít vůz oranžově lakovaná zpětná zrcátka a vnější kliky dveří. Uvnitř budou oranžové doplňky interiéru (rámečky tachometru a reproduktorů ve dveřích) a oranžovo-šedé čalounění sedadel. Každý vůz bude označen speciálním logem Czech Edition posilujícím vnímaní modelu Aygo jako českého výrobku. Dalším výrazným odlišením od ostatních verzí modelu Aygo bude u Czech Edition použití LED světel denního svícení v přední masce vozu, které výraznou měrou přispívají k ještě vyšší bezpečnosti v provozu.

Cena modelu Aygo Czech Edition začíná od 199 900 korun (vč. DPH) a zahrnuje kromě již zmíněných prvků akční výbavy také manuální klimatizaci, výškově nastavitelný volant, audio CD systém se čtyřmi reproduktory, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, systémy ABS+EBD a rovněž přední a boční airbagy pro řidiče a spolujezdce. Na přání lze tuto výbavu doplnit o systém řízení stability vozu VSC. Základní cena modelu Aygo zůstává nadále 169 900 korunách (vč. DPH) u třídveřové verze s motorem 1,0VVT-i ve výbavě Base Cool. I v této ceně však zákazník nově získává inovace v technice vozu a designu.

 

Právě se děje

Další zprávy