Foto: Jednadvacet nejlevnějších SUV s pohonem předních kol na českém trhu. Začínají na čtvrt milionu

Nejlevnějším SUV s pohonem předních kol na českém trhu je Suzuki Ignis, ale stačí si připlatit 9000 Kč a můžete mít větší Duster.
1. Nejlevnějším SUV, ale také nejmenším, je v tuto chvíli na českém trhu Suzuki Ignis. Nejlevnější verze se dá pořídit za cenu 240 900 korun.
2. Ignisu těsně dýchá na záda Dacia Duster. S pohonem předních kol a základním benzinovým motorem 1.6 l se prodává za 249 900 Kč.
3. Třetí místo v žebříčku patří Nissanu Juke, ačkoli cenový odskok je poměrně velký. Nejlevnější Juke se totiž prodává za 294 900 korun.
4. Citroën C4 Cactus s přeplňovanou dvanáctistovkou stojí 309 900 korun, je tedy čtvrtým nejlevnějším SUV s pohonem předních kol na českém trhu.
Foto: Dacia
Eva Srpová Eva Srpová
6. 6. 2017 6:52
Pokud se vám na autech líbí zvýšená karoserie, ale stačí pouze pohon předních kol, výběr je skutečně pestrý. Sestavili jsme žebříček nejlevnějších aut této kategorie na českém trhu, a to jak ve třídě mini a malých aut, tak i mezi kompakty a dokonce i některé levné zástupce ze střední třídy. Připravte si minimálně čtvrt milionu, finančním stropem byl tentokrát půl milion. Do rozpočtu se vešlo 21 aut.

Podívejte se do galerie na nejlevnější SUV v kategorii mini, malých aut, ale také kompaktní a střední třídy. Začínají na částce čtvrt milionu, finančním stropem byl půl milion a pod něj se vešlo 21 aut.

Podrobný seznam modelů včetně informací o motorizaci a výbavě najdete na tomto odkazu.

 

Právě se děje

Další zprávy