Svezli jsme se šestikolovým teréňákem i pouštním polovojenským speciálem. Dováží se sem z Dubaje

Eva Srpová Eva Srpová
16. 11. 2017 6:47
Plzeňský autosalon Dajbych se věnuje prodeji aut už přes dvacet let. S Toyotou v roce 1995 začínal, v následujících letech se přidaly další značky, například Kia, Land Rover, od roku 2015 také Isuzu. Specializuje se na čtyřkolky a také terénní příslušenství. Pokud zatoužíte po zvenčí sice archaickém, ale v terénu velmi schopném Land Cruiseru řady J70, získáte ho právě tady. Stejně jako Land Cruiser 200 s osmiválcem, který oficiální importér značky v nabídce nemá. Vyzkoušeli jsme několik unikátních modelů, které Dajbych prodává. Podívejte se do galerie.
Foto: Eva Srpová

Terénní pick-upy jsou sice stále oblíbené, ostatně svůj nový model X, vycházející z Nissanu Navara, před nedávnem představil také Mercedes-Benz. Toyota Hilux je jednoznačně nejprodávanějším pick-upem na světě, v USA nedají dopustit na řadu F.

Kdo má v oblibě Land Cruiser J70, tedy dnes už legendární model, který se vyrábí přes 30 let a prochází jen menšími úpravami, může si ho pořídit od plzeňského prodejce. Výhodou vozů je fakt, že se nabízí v nespočtu variant. Některé jsme vyzkoušeli.

 

Právě se děje

Další zprávy