SUV za cenu miniauta i nástupce Hyundai ix20: Deset tipů z nabídky skladových aut

Martin Přibyl Martin Přibyl
1. 5. 2020 7:11
Již více než týden mohou být otevřené prodejny aut, a aby dohnali ztrátu, řada prodejců se snaží zbavit skladových vozů. Zákazníci tak mohou počítat s většími slevami, než na jaké byli zvyklí. Většina z nich pochopitelně není zcela veřejných, jde o to, co prodejce nabídne a kupující si vyhádá. My jsme prošli nabídky skladových modelů běžných značek a vybrali modely, které nás zaujaly.

Níže uvedené nabídky jsou ty nejvýhodnější možné: většinou zahrnují využití nabídky financování, v řadě případů je v nich kalkulován i dodatečný bonus za výkup vozu protiúčtem. Veškeré slevy a jejich podmínky jsme se pro vás snažili rozklíčovat, najdete je na jednotlivých snímcích. Vždy ale platí, že pokud vás nějaký skladový vůz zaujme a podmínky pro slevu zcela nesplňujete, prodejce pro vás může najít nějakou jinou alternativu.

Foto: Dacia

2. Dacia Duster: od 219 900 Kč

SUV za cenu malého vozu? Dacia se rozhodla podpořit prodej Dusteru zajímavou nabídkou pro nový základní motor, litrový tříválec o výkonu 74 kW. V ceníku pro něj uvádí slevu padesát tisíc korun pro výbavové stupně Access, Essential, Comfort a Prestige. Z těchto padesáti tisíc činí dvacet dodatečnou slevu a třicet tisíc je navázáno na využití financování Dacia Premium. Výkup vozu není třeba. V ceníkových cenách tak vychází základní Duster na 219 900 korun.

Nesmíme ale zapomenout na to, že cena na úrovni městských miniaut je v případě Dusteru vykoupena velice chudou výbavou. Verze Access nemá stavitelný volant, chybí jí rádio i klimatizace, poloha sedadla řidiče se dá měnit jen podélně. I vyšší verze jsou ale stále cenově velice výhodné. My bychom proto doporučili sáhnout po skladovkách ve výbavě Comfort - mají rádio, klimatizaci, mlhovky a stále se dají sehnat do 290 000 korun. To je na ceníkové úrovni Fabie.

 

Právě se děje

Další zprávy