SUV za cenu miniauta i nástupce Hyundai ix20: Deset tipů z nabídky skladových aut

Martin Přibyl Martin Přibyl
1. 5. 2020 7:11
Již více než týden mohou být otevřené prodejny aut, a aby dohnali ztrátu, řada prodejců se snaží zbavit skladových vozů. Zákazníci tak mohou počítat s většími slevami, než na jaké byli zvyklí. Většina z nich pochopitelně není zcela veřejných, jde o to, co prodejce nabídne a kupující si vyhádá. My jsme prošli nabídky skladových modelů běžných značek a vybrali modely, které nás zaujaly.

Níže uvedené nabídky jsou ty nejvýhodnější možné: většinou zahrnují využití nabídky financování, v řadě případů je v nich kalkulován i dodatečný bonus za výkup vozu protiúčtem. Veškeré slevy a jejich podmínky jsme se pro vás snažili rozklíčovat, najdete je na jednotlivých snímcích. Vždy ale platí, že pokud vás nějaký skladový vůz zaujme a podmínky pro slevu zcela nesplňujete, prodejce pro vás může najít nějakou jinou alternativu.

Foto: Hyundai

4. Hyundai i30 kombi: od 329 900 Kč

Hyundai sice oficiálně žádné slevy nedává, ale již jeho ceníkové ceny jsou položené tak nízko, že do našeho přehledu spadne tak jako tak. Rodinné kombi, které se doprodává před příchodem faceliftu, ceníkově začíná na 319 900 korunách.

Skladové vozy s motorem 1.4 CVVT o výkonu 73 kW jsou ale dovybaveny o paket Start Plus za deset tisíc korun, který rozšiřuje základní výbavu (mj. klimatizace, rádio, centrální zamykání) o Bluetooth handsfree, střešní ližiny, dojezdovou rezervu a výškově nastavitelné sedadlo řidiče. Takové i30 sice nehýří luxusní výbavou, ale jako dostupný rodinný přepravník naprosto postačí. Cena je podmíněna přihlášením na jméno zákazníka a využitím tzv. Hyundai pojištění.

 

Právě se děje

Další zprávy