SUV za cenu miniauta i nástupce Hyundai ix20: Deset tipů z nabídky skladových aut

Martin Přibyl Martin Přibyl
1. 5. 2020 7:11
Již více než týden mohou být otevřené prodejny aut, a aby dohnali ztrátu, řada prodejců se snaží zbavit skladových vozů. Zákazníci tak mohou počítat s většími slevami, než na jaké byli zvyklí. Většina z nich pochopitelně není zcela veřejných, jde o to, co prodejce nabídne a kupující si vyhádá. My jsme prošli nabídky skladových modelů běžných značek a vybrali modely, které nás zaujaly.

Níže uvedené nabídky jsou ty nejvýhodnější možné: většinou zahrnují využití nabídky financování, v řadě případů je v nich kalkulován i dodatečný bonus za výkup vozu protiúčtem. Veškeré slevy a jejich podmínky jsme se pro vás snažili rozklíčovat, najdete je na jednotlivých snímcích. Vždy ale platí, že pokud vás nějaký skladový vůz zaujme a podmínky pro slevu zcela nesplňujete, prodejce pro vás může najít nějakou jinou alternativu.

Foto: Eva Srpová

5. Seat Leon ST: od 379 900 Kč

Další rodinný kombík v přehledu uspokojí ty, kteří hledí i na styl. Španělský příbuzný Octavie končí ve výrobě a Seat ho vyprodává za skutečně výhodné ceny. To, že nejsou na úrovni Hyundaie, je dáno tím, že se doprodávají jen top verze FR a Xcellence. Za něco málo přes 400 000 korun se tak dají sehnat vozy s vyhřívanými sedadly, LED světlomety, předními a zadními parkovacími senzory, couvací kamerou, diodovým osvětlení interiéru a krásnými 18" koly.

Zvýhodnění je v případě Seatu podmíněno nákupem na úvěr, výkupem staršího auta na protiúčet a dalšími body. Je proto vhodné prověřit situaci u konkrétního dealera.

 

Právě se děje

Další zprávy