SUV za cenu miniauta i nástupce Hyundai ix20: Deset tipů z nabídky skladových aut

Martin Přibyl Martin Přibyl
1. 5. 2020 7:11
Již více než týden mohou být otevřené prodejny aut, a aby dohnali ztrátu, řada prodejců se snaží zbavit skladových vozů. Zákazníci tak mohou počítat s většími slevami, než na jaké byli zvyklí. Většina z nich pochopitelně není zcela veřejných, jde o to, co prodejce nabídne a kupující si vyhádá. My jsme prošli nabídky skladových modelů běžných značek a vybrali modely, které nás zaujaly.

Níže uvedené nabídky jsou ty nejvýhodnější možné: většinou zahrnují využití nabídky financování, v řadě případů je v nich kalkulován i dodatečný bonus za výkup vozu protiúčtem. Veškeré slevy a jejich podmínky jsme se pro vás snažili rozklíčovat, najdete je na jednotlivých snímcích. Vždy ale platí, že pokud vás nějaký skladový vůz zaujme a podmínky pro slevu zcela nesplňujete, prodejce pro vás může najít nějakou jinou alternativu.

Foto: Opel

3. Opel Crossland X: od 299 900 Kč

S ukončením výroby Hyundaie ix20 nadešel čas hledat jeho nástupce - rozumně velké a dostupné auto s vyšším posazem a relativně jednoduchou technikou. S ohledem na cenu skladových modelů se jako jeden z možných následovníků nošovického miniMPV jeví malý crossover Opel Crossland X. V nabídce skladových Opelů je celá řada Crosslandů se základním atmosférickým tříválcem o výkonu 60 kW. Není to mnoho, na kdovíjaké řádění toto auto skutečně nebude, ale cílové skupině by mohlo stačit.

Vozy překvapivě nejsou úplně bez výbavy, nejlevnější kus za 299 900 korun je v akční výbavě Smile a má i vyhřívaná sedadla a volant, rádio s dotykovým displejem, dešťový a světelný senzor. Cena je podmíněna nákupem na úvěr, Opel ale nabízí splátky bez navýšení, mohla by tedy být i tak výhodnější než ceníkových 325 900 Kč.

 

Právě se děje

Další zprávy