Staňte se Mistrem pokeru střední a východní Evropy!

Komerční sdělení
16. 9. 2010 11:04
Foto: Komerční sdělení

Face the Pro

Zahrajte si v televizním turnaji s profesionály FullTiltPoker.net o více než 100 000 EUR a staňte se Mistrem pokeru střední a východní Evropy!

Když hrajete poker poprvé, pravděpodobně si budete myslet, že v této hře jde pouze o štěstí. Podruhé už se budete prostě bavit, ale až budete hrát potřetí, začnete si uvědomovat, že poker je o schopnostech, strategii, a štěstí při něm hraje jen minimální roli.

První mezinárodní pokerový turnaj ve střední a východní Evropě, Face the Pro, nyní přichází do České republiky s cílem představit vám tuto hru se vším jejím důvtipem a kouzlem.

Na stránkách FullTiltPoker.net věnovaných všem skutečným milovníkům pokeru, kteří chtějí zlepšovat svou strategii a dovednosti, teď máte i vy šanci zúčastnit se prestižního pokerového turnaje, utkat se přímo s pokerovými profesionály a stát se Mistrem pokeru střední a východní Evropy. Turnaj je zcela zdarma a je přístupný na stránkách www.facethepro.net/cz. Pokud úspěšně projdete sítem kvalifikačních turnajů, získáte jedinečnou příležitost zahrát si v prosinci 2010 živé televizní finále v Budapešti s jedním z nejznámějších pokerových mistrů světa - Gusem Hansenem – o peněžní částku více než 100 000 EUR.

Díky Face the Pro, prvnímu pokerovému turnaji ve střední a východní Evropě, budou v Budapešti hrát naživo některé z největších legend současného profesionálního pokeru a každý účastník turnaje z České republiky dostane šanci vyzkoušet si proti nim své schopnosti.

Poker je hra intelektu, intuice a síly vůle. Pokerové stránky a team FullTiltPoker.net jsou galerií nejúspěšnějších pokerových mistrů, kteří se s vámi rádi podělí o své zkušenosti. Pouze na FullTiltPoker.net mohou začínající hráči získat cenné rady od hvězd, jako jsou Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris „Jesus“ Ferguson a Phil Ivey.

„Poker je hra schopností; proto hráči, které lidé vídávají u finálových stolů, zůstávají většinou stejní. Devět nejlepších hráčů světa teď vytvořilo FullTiltPoker.net, aby umožnilo lidem trénovat a učit se od profesionálů“ říká proslulá „Dánská doga“ Gus Hansen.

„Chtěli jsme v České republice představit akci Face the Pro, protože si myslíme, že je to skvělá příležitost ukázat lidem, že poker není jen o štěstí, ale o schopnostech a dovednostech, které se jim na FullTiltPoker.net snažíme zprostředkovat.

Turnaj je také velmi dobrou příležitostí, jak vstoupit do Síně slávy jako Mistr pokeru střední a východní Evropy.“

Turnaj Face the Pro se koná v každé větší zemi ve střední a východní Evropě včetně Maďarska, Polska, Rumunska, České republiky, Slovenska, Bulharska, Chorvatska, Slovinska a Adria (Srbsko, Černá hora, Bosna a Hercegovina, Makedonie a Kosovo).

Celkem 64 lidí z výše uvedených zemí bude mít možnost zúčastnit se superfinále v Budapešti, kde se vítěz utká se samotným Gusem Hansenem ve hře heads-up o peněžní výhru 100 000 EUR, a to živě a v celostátním televizním vysílání.

Finále i některé další části turnaje se budou natáčet a vysílat na stanici TV NOVA.

Více na Face the Pro.

 

Právě se děje

Další zprávy