Škoda Auto odtajnila třetí novinku pro ženevský autosalon. Zmodernizovala nejmenší model Citigo

Ondřej Běhal
9. 2. 2017 11:21
Nejmenší a nejméně prodávaný model Škody Auto v Česku i v zahraničí, minivůz Citigo, prodělal po pěti letech výroby facelift, který se poprvé veřejnosti ukáže na březnovém autosalonu v Ženevě. Jde o třetí novinku značky na výstavě po Škodě Kodiaq Scout a Sportline, tedy více terénní a sportovní variantě nového až sedmimístného SUV. Změny u Citigo se nejvíce projevily na přední části vozu, úpravami ale prošla i záď nebo interiér, přibyly některé prvky výbavy. Přehled změn a porovnání snímků novinky se současně prodávanou verzí najdete v grafice uvnitř článku. Ceník inovované Škody Citigo budeme znát v dubnu, první auta dostanou zákazníci v červnu.

Aktuální ceník pětidveřové Škody Citigo si prohlédněte zde.

Foto: Škoda Auto

Škoda Citigo po faceliftu

Uvnitř auta si řidič na první pohled všimne nového volantu, který nově může mít tlačítka na ovládání některých funkcí stejně jako ostatní škodovky. Nový design dostaly přístroje, které budou v nabídce ve dvou různých verzích.

Foto: Škoda Auto

Současná Škoda Citigo

Některá drobná vylepšení dostala Škoda Citigo už při drobnějších loňských změnách. Například pro škodovky typický deštník pod sedadlem spolujezdce.

 

Právě se děje

Další zprávy