Seat Toledo za fotku!

Tomáš Rybecký
13. 12. 2012 0:13
Seat vyhlásil soutěž "Vyfoť legendu" o nové Toledo
Foto: Seat

Seat s uvedením nového modelu Seatu Toledo na český trh vyhlásil atraktivní soutěž "Vyfoť legendu". Na výherce čeká nový Seat Toledo, ale i další hodnotné ceny věnované partnery soutěže, kterými je například Nikon nebo obchod s elektronikou Okay.

Hlavní cenou soutěže "Vyfoť legendu" je SEAT Toledo 1.2 MPI 55 kW Basis v bílé barvě. Výbava byla rozšířena o klimatizaci a rádio s přehrávačem CD/MP3 a vstupem AUX-in. Soutěžící, který se umístí na druhém místě, se může těšit na stylový digitální fotoaparát Nikon 1 V1 od OKAY elektro, zatímco společnost Motor Presse Bohemia s.r.o. připravila pro výherce třetího a čtvrtého místa víkendový pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Speciální cena, karta CCS na pohonné hmoty v hodnotě 10 000 Kč od společnosti ŠkoFIN, je vyhrazena pro autora fotografie "Nejstarší Toledo - skutečná legenda na našich cestách".

Vším co musíte pro výhru udělat je najít a vyfotit Seat Toledo a výsledný snímek nahrát na www.vyfotlegendu.cz nebo na facebookovou aplikaci "Vyfoť legendu". Fotografie by měla být co nejzajímavější, protože po jejím zveřejnění na webu bude usilovat o hlasy návštěvníků uvedených stránek. Třicet nejoblíbenějších záběrů se dostane do finále, v němž komise vybere tři výherce soutěže o nejzajímavější fotografii Toleda.

 

Právě se děje

Další zprávy