Je levnější skutečně výhodnější? Porovnali jsme nový Seat Tarraco se Škodou Kodiaq

Jan Matoušek Jan Matoušek
11. 12. 2018 6:05
Poslední z trojice středně velkých SUV koncernu Volkswagen s až sedmi místy k sezení přichází na český trh. Po Škodě Kodiaq a Volkswagenu Tiguan Allsapce jsou známé také ceny Seatu Tarraco. Ten je se srovnatelným základním motorem na první pohled dražší než mladoboleslavské SUV. Na porovnání nejen s Kodiaqem, ale i Tiguanem Allspace se můžete podívat v následující galerii.

Na přehled středně velkých SUV s cenou do 800 tisíc korun se podívejte zde.

Tarraco Style

Základní Seat Tarraco ve výbavě Style stojí od 762 900 korun s benzinovým a 822 900 korun se slabším naftovým motorem. Čtyřkolka s automatem pro tuto motorizaci stojí navíc 110 tisíc korun.

Bezpečnostní výbava nejlevnější verze obsahuje mimo jiné Front Assist s nouzovým brzděním, hlídání jízdního pruhu, detekci únavy nebo kolenní vak pro řidiče. Komfortní výbava zahrnuje dvouzónovou automatickou klimatizaci, tempomat, dešťový a světelný senzor, digitální přístrojový štít s úhlopříčkou 10,25 palce, infotainment s osmipalcovou obrazovkou a osmi reproduktory, zadní parkovací senzory, bezklíčkové odemykání nebo kožený multifunkční volant. Vizuálně verzi Style poznáte podle full-LED předních světel, mlhovek, zadních LED světel, střešních ližin a 17palcových litých kol.

 

Právě se děje

Další zprávy