Seat slaví dvě zlaté olympijské medaile

Tomáš Rybecký
20. 8. 2012 7:28
Automobily značky Seat vozí dva olympijské vítěze
Foto: Aktuálně.cz

Sny dvou sportovců sponzorovaných značkou Seat se minulý týden naplnily. Nejrychlejší biker Jaroslav Kulhavý a světová rekordmanka Barbora Špotáková se z třicátých letních olympijských her v Londýně domů vrátili se zlatými medailemi.

„Oběma sportovcům gratulujeme a děkujeme jim za nezapomenutelnou radost, kterou přinesli nám i celé naší zemi. Bylo strhující sledovat, jak Bára zcela suverénně zvítězila ve finále oštěpu. Stejně tak famózní výkon v infarktovém finiši cross country předvedl biker Jára Kulhavý," říká Aleš Novák, vedoucí divize Seat společnosti Porsche Česká republika.

Dvojnásobná olympijská šampionka Bára Špotáková ke své přípravě aktuálně využívá Seat Exeo Style s automatickou převodovkou Multitronic a bohatou výbavou. „Až ve druhé půlce září budu mít konečně čas vydechnout a s tím souvisí i častější cestování za odpočinkem, rodinou a kamarády. Všichni chtějí vidět zlato z Londýna, takže předpokládám, že medaile teď bude jedním z mých častých pasažérů. A vzhledem k tomu, jak znám Exeo, vím, že špatně se na cestách rozhodně mít nebude," říká Špotáková.

Foto: Aktuálně.cz

Biker Jaroslav Kulhavý si v rámci spolupráce s automobilkou Seat vybral víceúčelový model Alhambra v sedmimístné verzi v provedení Style s motorem 2,0 l TDI. „Dal jsem do toho všechnu svoji energii. Byl to boj až do úplného konce, což ale nemám moc rád, byl to jeden z nejtěžších závodů. Při pohodlných cestách v Alhambře, s níž při cestách na závody Světového poháru křižuji celou Evropu, na to budu už jen s úsměvem vzpomínat," říká Kulhavý.

 

Právě se děje

Další zprávy