Seat obdaroval olympijské vítěze Špotákovou a Kulhavého

Tomáš Rybecký
25. 9. 2012 7:25
Barbora Špotáková a Jaroslav Kulhavý získali nové vozy Seat
Foto: Aktuálně.cz

Olympijská vítězka a světová rekordmanka v hodu oštěpem Barbora Špotáková a olympijský vítěz v jízdě na horském kole Jaroslav Kulhavý mají letošní sezonu za sebou. Oba získali zlatou medaili na olympijských hrách v Londýně a Bára Špotáková navíc přidala ještě vítězství v Diamantové lize.

Oba sportovci nyní před blížící se zimou převzali nové automobily Seat s pohonem všech kol, a to Barbora Špotáková model Altea XL a Jaroslav Kulhavý Alhambru.

S dobrou zkušeností

Pohodové svezení v novém voze Seat Altea XL úspěšné atletce zajistí úsporný motor 2.0 TDI s výkonem 103 kW s průměrnou spotřebou pouze 6 l na 100 kilometrů. Jaroslav Kulhavý už má s Alhambrou dostatek zkušeností.

„Tento model mi ve všem maximálně vyhovuje. Pravidelně jezdíme na závody po celé Evropě a nikdy se mi nestalo, že bych řešil, jestli se mi něco do auta vejde nebo nevejde. Vynachválit si nemůžu především systém sedadel, díky kterému z luxusního rodinného sedmimístného vozu během pár okamžiků uděláte auto na převoz i několika kol," vysvětlil Jaroslav Kulhavý, který nyní řídí černý model Alhambra s úsporným motorem 2.0 TDI ve výbavovém stupni Style.

Foto: Aktuálně.cz

 

Právě se děje

Další zprávy