Rusové s českými Opely dojedou možná až na olympiádu

Tomáš Rybecký
22. 5. 2012 3:37
Ruská lyžařská federace spoléhá na Opely, Vivara a Zafiry Tourer z České republiky
Foto: Aktuálně.cz

Velmi zajímavého klienta získalo české zastoupení automobilky Opel. První desítku vozů Vivaro a jednu Zafiru Tourer z předpokládaných celkem 40 vozů si před několika dny v Praze převzali zástupci Lyžařské a snowboardové federace Ruska.

Vozy od českého Opelu budou sloužit při přepravě početného týmu ruských sportovců a jejich organizačních činovníků a servismanů mezi jednotlivými tréninkovými středisky převážně v Rakousku v rámci jejich přípravy na zimní olympijské hry, které se budou konat v roce 2014 v ruském Soči.

Před časem byl jeden ze dříve používaných vozů jiné značky nečekaně vyřazen z provozu. Tehdy jsme ruskému týmu rychle dodali jedno Vivaro. To se osvědčilo, takže nyní, když nastal čas postupné obměny vozového parku, jsme už šli najisto," říká Lasha Menabde, který se svojí firmou dlouhodobě spolupracuje s ruskou lyžařskou federací.

„Vivaro po všech stránkách vyhovuje našim potřebám," říká Leonid Melnikov vicepresident lyžařské a snowboardové federace Ruska. „Věříme, že nás Opely vyvezou až na stupně vítězů na ZOH 2014 v Soči. Je přece jasné, že na domácí půdě se budeme chtít předvést v nejlepším světle!" „Opel měl ke sportu vždy blízko, proto nás těší, že si ruští lyžaři vybrali právě naše modely," říká ředitel českého a slovenského zastoupení značky Opel Pavel Šilha.

--------------------------------------------------------------------------------

Velký výběr automobilů Opel.

 

 

Právě se děje

Další zprávy