Nejlevnější kombi v Česku už neobjednáte, Logan MCV končí. Rodinný ideál tak zdražuje

Jan Matoušek Jan Matoušek
7. 10. 2020 6:02
Dacia na konci září odhalila novou generaci modelů Sandero a Logan, v nabídce ale bude chybět jedna z dříve neodmyslitelných karoserií. Kombi Logan MCV totiž nástupce nedostane. Nejlevnější model své kategorie v Česku tak pomalu končí, ani stávající provedení už navíc nejde objednat - doprodávají se jen skladové zásoby. Podívejte se, jaká nejlevnější kombi můžete na českém trhu aktuálně pořídit.
Foto: Opel

Opel Astra Sports Tourer - 419 990 korun

Přehled podle aktuálních ceníků nejdostupnějších kombi na českém trhu začíná u Opelu Astra Sports Tourer. Německý zástupce se může pochlubit zavazadlovým prostorem o objemu 540 až 1630 litrů, přičemž startuje na akční částce 419 990 korun. Za tuto sumu nabízí Němci zvýhodněnou výbavu Smile, která je nicméně k dispozici jen do vyprodání skladových zásob. To znamená, že stejně jako u dalších skladových aut v tomto přehledu, může být jeho dostupnost omezená.

Pod kapotou vozu je benzinový přeplňovaný tříválec 1.2 Turbo o výkonu 81 kW v kombinaci se šestistupňovou manuální převodovkou. Výbava vozu obsahuje mimo jiné manuální klimatizaci, rádio se sedmipalcovou obrazovkou, vyhřívaná přední sedadla i volant, tempomat nebo automatické stěrače.

 

Právě se děje

Další zprávy