Platinová edice Porsche Panamera má stříbrné doplňky

Tomáš Rybecký
23. 10. 2012 8:36
Exkluzivní Porsche Panamera dostává vrcholnou verzi Platinum Edition
Foto: Porsche

Porsche přichází se špičkovým provedením modelu Panamera. Platinum Edition přináší propracované stříbrné designové doplňky a bohatou výbavu.

Stříbrnou barvou platinum silver jsou u platinové Panamery lakovány spodní části vnějších zrcátek, otvory pro vstup vzduchu, zadní difuzor i otvory ventilace. Celek dotvářejí lesklé černé lišty lemující boční okna. Do výbavy patří například bi-xenonové světlomety, přední parkovací asistent, posilovač řízení Plus, či automaticky zatmavitelná zpětná zrcátka. Sportovní výraz edice zdůrazňují i 19palcová kola, která mají ve středech červenou, černou a zlatou barvou zdobené znaky Porsche.

Interiér působí noblesně v černo-béžovém čalounění. Černou barvou je čalouněna horní část přístrojové desky a dveřních výplní, prostor pro nohy, zadní části předních sedadel a kryt zavazadlového prostoru. Ostatní části interiéru jsou béžové. Ve standardní výbavě naleznete také sportovní volant.

Standardní výbavou je rovněž systém Porsche Communication Management s navigací. Tento multimediální systém svého řidiče nejen bezpečně navede do cíle cesty, ale současně také umožňuje prostřednictvím 7" barevného displeje ovládat audioaparaturu  s jedenácti reproduktory a výkonem 235 W.

Za model Panamera Platinum Edition zaplatí zákazníci cenu od 79 707 EUR, podle motorizace.

 

Právě se děje

Další zprávy