Opel Vivaro je kancelář na kolech i pojízdná garsonka

Tomáš Rybecký
5. 12. 2012 13:04
Nová víceúčelová verze Opelu Vivaro Life přichází do prodeje
Foto: Opel

Víceúčelový a hospodárný Opel Vivaro Life vstupuje na trh. Automobil vycházející z dodávkového auta naklonovaného z Renaultu Trafic se chce vyrovnat drahým obytným vozům a přitom si zachovat nízkou cenu a zároveň poskytnout dostatečnou užitkovou kapacitu.

Prostorný a přizpůsobivý vůz pohodlně přepraví i sedm osob. Zadní třímístnou lavici lze u sedmimístné verze snadno proměnit na pohodlné dvoulůžko. Dostatek soukromí zaručují textilní žaluzie, které se pomocí patentů připínají zevnitř přes okna. Samostatná sedadla ve druhé řadě se podélně posouvají ve speciálních kolejničkách, přičemž tato pohodlná křesla lze snadno otočit kolem svislé osy o 180°.

Cena sedmimístného Opelu Vivaro Life s rozkládacím lůžkem vzadu začíná na 683 880 Kč. Ve výbavě vozu nechybí ABS, čelní, boční a hlavové airbagy, klimatizace se stropními výdechy nad druhou i třetí řadou sedadel, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, dálkově ovládané centrální zamykání, elektricky ovládaná přední okna a zpětná zrcátka, nebo autorádio s CD/MP3 s ovládáním na výškově nastavitelném volantu. Zákazníci si mohou přiobjednat i parkovací senzory, různé skříňky, autochladničku, plynový sporák, stolek s dřezem a zásobníkem vody, nezávislé topení s dálkovým ovládáním nebo palubní navigaci TomTom.

Za Vivaro Life lze zapojit nebržděný přívěs o hmotnosti až 750 kg, pokud je přívěs bržděný, může mít hmotnost až 2000 kg.

 

Právě se děje

Další zprávy