Podle britského serveru je nejzajímavějším bazarovým SUV Škoda Yeti. Podívejte se na vybranou Top10

Škoda Yeti je podle britského serveru whatcar.com nejzajímavějším automobilem kategorie SUV z druhé ruky
10. Nissan X-Trail (2007-2013): Japonské SUV mnohé zaujme svým robustním designem, a to zejména zákazníky, kteří si tak trochu hrají na drsňáky. K tomu však zároveň nabízí dostatek vnitřního prostoru, komfortní odpružení a typický vysoký posaz, kvůli kterému si mnozí lidé automobily kategorie SUV pořizují. Drsně se navíc X-Trail netváří jen naoko. Solidní světlá výška a kvalitní systém pohonu všech kol umožňují vyrazit mimo zpevněné cesty bez obav z uvíznutí.
10. Nissan X-Trail (2007-2013): Všechno však není tak růžové, jak byste od japonské značky mohli očekávat. Problém bývá s palivovým systémem turbodieselů, poruchová mohou být i turbodmychadla. Základem dobře fungujícího motoru je dodržení pravidelné servisní prohlídky, což by mělo mít každé dobře spravované vozidlo evidováno. Celkově je X-Trail dobrou volbou SUV z druhé ruky za solidní peníze.
9. Land Rover Freelander (2007-2014): Tradiční anglická značka nemůže ve výběru britských kolegů samozřejmě chybět. Předchůdce modelu Discovery Sport je ve své druhé generaci povedeným automobilem, který nabízí solidní výbavu a s ohledem na kompaktní rozměry i přiměřeně velký vnitřní prostor. Svým způsobem je to ideální automobil pro mladou rodinu a v Británii platí za jeden z nejoblíbenějších automobilů s pohonem 4x4.
9. Land Rover Freelander (2007-2014): Pro hovoří komfortní podvozek, prémiový interiér a nadčasový design, proti vyšší pořizovací cena a také trochu vyšší provozní náklady. Majitelé tohoto modelu si pak stěžují na spolehlivost při provozování v zimních podmínkách (problémy se startérem a palivovým systémem) a často na problematický a drahý servis. Problémy bývají občas s elektronikou kvůli zatékání vody.
Foto: Jiří Kaloč
Jiří Kaloč
26. 3. 2018 13:53
I když si novináři často myslí něco jiného, zákazníci mají většinou vlastní názor na to, co je a není pro ně při výběru automobilu důležité. A hlavně vědí, co nejvíce uspokojí jejich potřeby. Jenže novináři toho nenechají a stále radí a radí. Naposledy na britském serveru whatcar.com vybírali deset nejlepších SUV z druhé ruky. Překvapivou jedničkou jejich výběru se nakonec stal mladoboleslavský Yeti. Podívejte se, které další modely podle britských kolegů patří do "Top 10".
 

Právě se děje

Další zprávy