Nejlepší rodinné auto, co nestojí majlant. Toto jsou nejlevnější kombi v Česku

Jan Matoušek Jan Matoušek
5. 10. 2021 6:02
Jakkoliv to může vypadat, že rodinná auta spadají výlučně do kategorie SUV, opak je pravdou. Stále je v nabídce několik MPV a také praktických kombi. Ta se mohou často jevit právě jako ideální rodinný dopravní prostředek, protože nabízejí velký zavazadlový prostor, dostatek místa na zadních sedadlech a velikost "normálního" vozu. Podívejte se, která kombi jsou v Česku nejlevnější.
Foto: Toyota

Toyota Corolla - od 567 900 Kč

Ceny aut v posledních měsících vyletěly nahoru, což také výrazně zvýšilo hranici u těch nejlevnějších, z jejichž nabídky navíc řada modelů zmizela. Takže přehled nejdostupnějších kombi může začít Toyotou Corolla Touring Sports, jejíž startovací cena atakuje hranici 600 tisíc korun. Konkrétně se japonské kombi prodává za nejméně 567 900 korun.

Pod kapotou má základní verze přeplňovanou benzinovou dvanáctistovku o výkonu 85 kW s manuální šestistupňovou převodovkou. Výbava Active pak obsahuje třeba nouzové brzdění, adaptivní tempomat, udržování jízdního pruhu, manuální klimatizaci, rádio s osmipalcovou obrazovkou nebo diodová přední světla.

Doplňme ještě, že kufr Corolly pojme 596 litrů zavazadel a rozvor náprav má hodnotu 2700 mm.

 

Právě se děje

Další zprávy