Modelky na lopatě. Zetor nafotil nový kalendář, traktory vyvezly dívky na lov

Eva Srpová Eva Srpová
10. 11. 2018 7:28
Brněnský tradiční výrobce traktorů Zetor nafotil nový kalendář pro rok 2019. Spoře oděné dívky se nechaly vyvézt v Zetorech na lov i na ryby.
Modelky se silnými stroji na rybách i na lovu. Podívejte se, jak vznikal kalendář legendárního Zetoru | Video: Zetor

Na fotografie pořízené během focení i některé fotky přímo z kalendáře se podívejte zde:

Focení červených traktorů se koná už pravidelně každý rok. Kalendáře z limitované edice budou v prodeji od 12. listopadu ve dvou verzích - tradiční produktové s traktory bez slečen a kreativnější limitované edici, ve které se propojuje brněnská zemědělská technika s ženskou krásou.

Obě edice vznikaly v polovině září v reálných lokacích v okolí Brna. Limitovaná čtyřstránková edice má lehkou nadsázkou vyjádřit, kde všude se dají Zetory využít. Fotil se Major v novém designu, Crystal HD, Forterra HD a Proxima HS.
Zetory pózují na loukách, polích, lesích, parcích, ve dne i v noci.

"Tentokrát to nebyla realistická montáž ani práce v ateliéru, ale reálné prostředí s reálnou fotografií. Projekt byl náročný zejména, co se týče hledání lokací, jelikož jsme potřebovali specifické druhy země v relativně malé vzdálenosti.

Musím říct, že okolí Brna mě překvapilo svojí přírodní rozmanitostí, bylo to pro mě i poučné a inspirativní cestování," řekl slovenský fotograf Martin Fridner, který kalendář Zetoru fotil už počtvrté.

 

Právě se děje

Další zprávy