Mramorová kuchyň i garáž pro sporťák. Luxusní obytné vozy jsou vily na čtyřech kolech

Mramorová kuchyň i garáž pro sporťák. Luxusní obytné vozy jsou vily na čtyřech kolech
Vario mobil Alkoven - Obytný vůz založený na tahači Mercedes Actros nabízí v největším provedení garáž na sportovní automobil. Vejde se do něj i Porsche 911.
Vario mobil Alkoven - Tahač je možné naložit až deseti tunami nákladu a výbavy. Design interiéru je zakázkový. Cena u nejlepšího modelu začíná na půl milionu eur.
Karavan Airstream - Legendární přívěsy se vyrábí v americkém Ohiu. Každý fanoušek je pozná podle jejich typického aerodynamického tvaru a povrchu z leštěného hliníku.
Karavan Airstream - Interiér lze svěřit jedné z mnoha firem zabývajících se úpravou obytných karavanů. Výbava může vyjít na desítky tisíc dolarů.
Foto: Výrobci
Jan Markovič Jan Markovič
24. 5. 2018 7:55
Paláce na čtyřech kolech nabízí svým obyvatelům veškerý představitelný komfort. Ložnice, kuchyně nebo obývací pokoj se po zastavení mohou rozšířit díky výsuvným bokům. Mezi koly mají zase tolik prostoru, že tam lze zaparkovat i sportovní vůz. Podobně jako při koupi luxusního letadla nebo jachty si budoucí majitelé mohou určit výbavu do posledního detailu. Jediným omezením je síla jejich konta. Nejdražší obytné vozy totiž vyjdou i na tři miliony dolarů, tedy asi 72 milionů korun.
 

Právě se děje

Další zprávy