Karavana užitkových Renaultů ukáže možnosti přestaveb

Radek Pecák Radek Pecák
14. 4. 2012 8:06
Akce Business Tour přestaví modely Kangoo, Traffic i Master a také užitkovou Dacii Duster
Foto: Aktuálně.cz

Od poloviny dubna až do začátku listopadu budou republiku brázdit dvě kolony užitkových modelů Renault. Postupně se bude nabídka tohoto výrobce, který z hlediska počtu prodaných kusů dodávek evropskou jedničkou, představovat u všech dealerů.

Kromě klasických osobních a nákladních verzí modelů Kangoo, Traffic a Master se během akce budou prezentovat i možnosti firem, které se specializují na přestavby vozů s podvozky Renault.

Přestavba pro přepravu lidí a koní
Přestavba pro přepravu lidí a koní | Foto: Aktuálně.cz

Letos si zájemci budou moci prohlédnout například až sedmnáctimístný autobus v luxusní úpravě, dále Kangoo upravené pro přepravu vozíčkáře, Renault Master upravený na přepravu koní a současně až pětičlenné lidské posádky, a také pojízdnou prodejnu a sanitní vůz.

Užitkový Duster

Naprostou novinkou je představení sedminístného Renaultu Kangoo s prodlouženým rozvorem či užitkové Dacie Duster s pohonem 4x4. Oplastovaný vnitřek a kovová mříž ho předurčuje k použití v lesích či v jiném obtížném terénu.

V Kangoo s prodlouženým rozvorem je opravdu spousta místa
V Kangoo s prodlouženým rozvorem je opravdu spousta místa | Foto: Aktuálně.cz

Renault má v České republice již šest certifikovaných dodavatelů různých přestaveb a nabídku představuje na svých internetových stránkách v oddíle pro firmy.

 

 

Právě se děje

Další zprávy