Co by mělo mít vaše auto, abyste ho jednou dobře prodali? Výbavu dobře promyslete

Lukáš Vaverka
27. 9. 2018 6:02
Jakou výbavu nevynechat při pořízení nového auta? Nemyslete jen na to, co se líbí vám. Pokud si nyní nejste jistí, že vám váš vůz zůstane celý život, jednou budete muset řešit i to, jak ho dobře prodat. Ceníky nových aut mají leckdy i několik stránek příplatkových položek. Vybrali jsme za vás ty nejdůležitější, které byste si měli ve vlastním zájmu pořídit, aby se z vašeho auta nestal bazarový ležák.
Foto: iStock

Jak na výbavu?

Při dnešní šíři nabídky nových aut je snadné si omylem pořídit špatně naspecifikované auto - buď bez důležité výbavy, nebo naopak prošpikované vymoženostmi, které nikdy nevyužijete a nikdo je neocení.

Podívali jsme se na nezbytnou výbavu nového auta z úhlu, který do svých úvah zahrne málokdo, a sice z hlediska budoucí prodejnosti ojetého auta. Svůj automobil si totiž nechcete jen vybrat a roky bezstarostně používat, ale také ho jednou budete chtít bez zbytečných komplikací prodat - tedy za rozumnou cenu a v rozumném čase. Projděte si s námi, co by v autě nemělo chybět, pokud nechcete vytvořit budoucí bazarový "ležák".

 

Právě se děje

Další zprávy