Hyundai zůstává u českého fotbalu

Tomáš Rybecký
21. 11. 2012 13:22
Hyundai prodloužil partnerství s českou fotbalovou reprezentací a zapůjčí auta fotbalistům i fanouškům
Foto: Hyundai

Společnost Hyundai je oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace již od roku 2005. Nyní smlouvu s FAČR prodloužila o další čtyři roky.

Pro období kvalifikace na MS 2014 v Brazílii Hyundai pro fanoušky připravil soutěž „Hyundai fotbalová jízda". V té se soutěží o zapůjčení 11 vozů Hyundai Genesis Coupe v době, kdy je nebude využívat reprezentace. Poprvé fanoušci o zapůjčení sportovních automobilů soutěžili při přátelském utkání se Slovenskem.

Fanoušci musí tipovat počet gólů, který v utkání padne. Pro případ, že se trefí více soutěžících, je připravena doplňující otázka: „V kolikáté minutě padne poslední gól utkání?" V případě úplně stejných odpovědí na obě otázky hraje roli čas zaslání odpovědi.

Po každém zápasu reprezentace v období kvalifikace na MS 2014 bude mít jedenáctka fanoušků s nejpřesnějšími tipy sportovní vozy fotbalistů až do dalšího reprezentačního srazu. Soutěž probíhá na www.hyundai.cz, www.facebook.com/hyundaicz a také formou sms v průběhu přímého přenosu. Fanoušci mohou tipovat do 70. minuty utkání.

 

Právě se děje

Další zprávy