Hyundai zjednodušuje s mapami od Googlu navigaci

Tomáš Rybecký
11. 1. 2013 7:25
Hyundai do svých vozů začleňuje prvky Google Maps
Foto: Aktuálně.cz

Korejská automobilka Hyundai stále zdokonaluje technologie používané v jejích vozech. Do svých zábavních a informačních systémů zařadí i technologie Google Maps.

Systém Blue Link již dva roky poskytuje informace a zábavu pasažérům vozů Hyundai. Nyní do něj bude začleněna aplikace programovacího rozhraní (API) programu Google Maps. Důvodem je jednodušší využití navigace. Ve vozech vybavených systémem Blue Link bude Hyundai nabízet nové a vylepšené prvky, jako jsou funkce „Send to Car - Pošli autu", která uživatelům například umožní rychlé odeslání cíle cesty z počítače nebo mobilního zařízení systému Blue Link a místní vyhledávání zajímavých míst. Blue Link také získá přístup do neustále aktualizované databáze „Places - Místa" společnosti Google.

Automobilka Hyundai zavedla systém Blue Link v roce 2011. Systém poskytování informací a zábavy v současnosti podporuje více než 30 aplikací včetně silniční zásahové asistence, spouštění na dálku, vyhledávání destinace pomocí hlasu a hlasové psaní zpráv. Integrováním programu Google Maps bude systém ještě efektivnější.

 

Právě se děje

Další zprávy