Hyundai i30 po modernizaci: Levná základní verze zůstává, jak si stojí proti Octavii?

Jan Matoušek Jan Matoušek
17. 4. 2020 6:02
S cenou od necelých 300 tisíc korun se Hyundai i30 dostalo mezi nejlevnější auta českého trhu. Stále však šlo o rodinný hatchback se všemi důležitými výbavovými prvky. A ačkoliv nošovický model nedávno podstoupil omlazovací kúru, o výhodný základní model nepřišel. Naopak nabídku korejského modelu poprvé doplnily i mild hybridní verze.
Foto: Hyundai

Následuje výbava Smart. Ta dále přichází s vyhříváním předních sedadel a volantu, předními parkovacími senzory, dvouzónovou automatickou klimatizací, dvojicí extra reproduktorů (celkem tedy 6), bezdrátovým nabíjením chytrých telefonů, diodovými předními světlomety nebo 16palcovými litými koly.

V nabídce jsou pro všechny tři karosářské verze všechny dostupné motorizace. Hatchback s atmosférickou patnáctistovkou začíná na akčních 399 990 korunách, kombi se stejným motorem na 424 990 korunách a Fastback s litrovým tříválcem na 429 990 korunách.

Příplatková výbava pak kromě 17palcových kol za 10 tisíc korun a metalického laku obsahuje ještě navigaci za 25 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy