Foto: Známe dvacet nejlevnějších nových velkých aut na českém trhu. Všechna stojí méně než 700 tisíc

Nejtypičtějším autem střední třídy je Volkswagen Passat.
SUV Hyundai Santa Fe se prodává od 689 990 korun ve verzi s benzinovým motorem 2,4 l a pohonem přední nápravy. Do našeho přehledu se těsně dostal na rozdíl od Škody Kodiaq, která se prodává od 693 900 korun.
Seat Alhambra patří mezi víceúčelové vozy (MPV) střední třídy. Za 675 900 korun dostanete verzi s benzinovým motorem 1.4 TSI.
Volkswagen Passat se do našeho přehledu vejde pouze jako čtyřdveřový sedan s benzinovým motorem 1.4 TSI. Prodává se od 670 900 korun. Kombík Variant (na snímku) stojí o 25 tisíc víc.
Mercedes CLA je čtyřdveřové kupé střední třídy. Prodává se od 670 tisíc korun. Za tuto cenu dostanete benzinový motor, pohon předních kol a základní takzvaný Entry model bez možnosti konfigurovat si výbavu.
Foto: Radek Pecák
Ondřej Běhal
18. 7. 2017 6:01
Velká auta za rozumnou cenu, na takovou kombinaci Češi slyší. Rozhodli jsme se proto najít na našem trhu nejlevnější nové vozy minimálně střední třídy. Ty už jsou v českých poměrech považovány za manažerské automobily, ale kupují si je i movitější rodiny nebo páry a jednotlivci. Hledali jsme ve všech kategoriích - tedy mezi kombíky, pětidveřovými liftbacky, čtyřdveřovými sedany, poloterénními SUV i velkoprostorovými MPV. A dokonce se nám do přehledu vešel i jeden kabriolet. Podívejte se do galerie.

Přehled všech 92 variant vozů střední třídy s cenou nižší než 700 tisíc korun si můžete prohlédnout zde.

 

Právě se děje

Další zprávy