Foto: Třináct nových aut populární kategorie SUV se dá pořídit za méně než 400 tisíc korun

Dacia Duster je jediným SUV, které se dá za méně než 400 tisíc korun pořídit jako nové i s pohonem všech kol. Dalším takovým vozem je Suzuki Jimny, který se ale řadí mezi čistokrevné terénní vozy.
Škoda Yeti se dá pořídit od 399 900 korun. Tolik zaplatíte za akční a slušně vybavenou verzi Trumf, základní benzinový turbomotor 1.2 TSI a samozřejmě pohon pouze předních kol. Za tuto cenu nepočítejte s příliš terénní vizáží, rodinné SUV vypadá podobně jako to na obrázku.
Mazda CX-3 začíná podobně jako Yeti na ceně 399 900 korun. Základní výbava Emotion nabízí alespoň základní věci jako klimatizaci a rádio, pod kapotou vrčí benzinový dvoulitr.
Nejprodávanější SUV v Evropě, Nissan Qashqai, začíná na tuzemském trhu s částkou 388 100 korun. Za tuto cenu dostanete rodinné SUV v základní výbavě Visia a benzinovým turbomotorem 1.2 DIG-T.
Se Suzuki Vitara za 386 700 korun si rozhodně nezařádíte tak, jako s tím na obrázku, protože hrabe pouze předními koly. Pohání ho benzinová šestnáctistovka.
Foto: Radek Pecák
Ondřej Běhal
20. 3. 2017 6:47
Auta označovaná jako SUV válcují trh s novými auty. Jde o trend, který v nejbližších letech bude sílit, protože výrobci chrlí mezi lidi spoustu nových modelů, které se tváří, jako by zvládaly těžký terén. SUV nejsou jen velká a drahá vozidla. Zkoumali jsme ceníky automobilek a našli třináct SUV, která se dají pořídit za méně než 400 tisíc korun. Najdete je ve fotogalerii.

Kompletní přehled všech 71 verzí nových SUV s cenou do 400 tisíc korun si můžete prohlédnout zde.

 

Právě se děje

Další zprávy