Foto: Testovali jsme Superb Combi SportLine. Víme, čím se sportovně laděná manažerská škodovka liší

Foto: Testovali jsme Superb Combi SportLine. Víme, čím se sportovně laděná manažerská škodovka liší
Škoda Superb SportLine disponuje ve standardu sportovním podvozkem, který ji přikrčí proti běžné verzi o 1,5 cm blíž k silnici.
Příď výbavy SportLine poznáte podle černé masky chladiče, černého pozadí mlhovek a černého chromování spodního otvoru sání. Černé jsou i kryty zpětných zrcátek.
Hra s černými doplňky pokračuje u výbavy SportLine i na bocích a zádi vozu. Černé jsou ochranné lišty, střešní ližiny, lemování oken nebo difuzor ve spodní části vozu. Pod kapotou testovaného vozu vrčel nejsilnější možný motor – benzinový 2.0 TSI v kombinaci s pohonem všech kol, výkonem až 206 kW a maximální rychlostí 250 km/h. Když s ním jezdíte klidně, dá se dosáhnout spotřeby kolem osmi litrů. Výrobce uvádí v kombinovaném režimu 7,1 l.
Standardní výbavu představují osmnáctipalcová leštěná antracitová kola z lehké slitiny. Ta na obrázku jsou za příplatek 10 200 korun – devatenáctipalcová a s velmi efektním designem Vega. Pokud chcete upoutat pozornost, doporučujeme je.
Foto: Ondřej Běhal
Ondřej Běhal
27. 12. 2016 16:08
Škoda letos rozšířila nabídku Superbu o výbavu SportLine. Podívejte se do galerie, v čem se nejsportovnější Škoda Superb liší od ostatních verzí. Zkoušeli jsme karosářskou verzi Combi. Sportovní provedení SportLine dostane příští rok i nové SUV Kodiaq.

Podrobnou recenzi Škody Superb Combi napsanou po otestování několika různých motorů a výbav čtěte zde.

 

Právě se děje

Další zprávy