Foto: Nové rodinné auto za cenu menší než 350 tisíc korun? Objevili jsme jich třiadvacet

Čtyři zástupce má v přehledu značka Dacia - například kombík Logan MCV, který se dá za méně než 350 tisíc korun pořídit i v poloterénní verzi Stepway.
Fiat 500L Living - od 349 000 korun. Fiat nafoukl malou pětistovku a udělal z ní malé MPV 500L, a to ještě ve verzi Living o pořádný kus natáhl, takže se dostal do nižší střední třídy. Tuhle automobilovou Špagetku můžete mít za uvedenou cenu s líným základním benzinovým motorem 1.4 a výbavou Plus, která ale obsahuje vše důležité.
Kia cee´d SW - od 344 980 korun. Rodinný kombík v dubnu o pět tisíc zdražil, přesto se do našeho přehledu se základní benzinovou čtrnáctistovkou a výbavou zahrnující klimatizaci, rádio nebo sedmiletou záruku vešel.
Seat Leon - od 339 900 korun. Sportovně vyhlížející hatchback nedávno prodělal modernizaci, po níž se do 350 tisíc vejde pouze v základní verzi 1,2 TSI/63 kW Reference. U prodejců na skladech se ale ještě dajít kousky před faceliftem za lepší cenu se silnějším motorem a lepší výbavou.
Renault Mégane - od 339 900 korun. Za stejnou cenu jako Leon lze pořídit i jeho přímého francouzského konkurenta. Výbava je podobná, zahrnuje klimatizaci i rádio, renault má ale jako základní motor benzinovou šestnáctistovku bez turba.
Foto: Dacia
Ondřej Běhal
9. 4. 2017 7:26
Hledali jsme nová rodinná auta, která se dají pořídit za méně než 350 tisíc korun. Soustředili jsme se na pětidveřová vozidla nižší střední třídy, tedy hatchbacky, liftbacky, kombíky, čím dál oblíbenější poloterénní SUV a víceúčelová MPV - od každého typu karoserie najdete v přehledu minimálně dva zástupce. K tomu jsme přidali dva malé kombíky, které se v Česku také za rodinná auta považují. Celkem jsme objevili 23 různých nových rodinných aut, která se dají pořídit za méně než 350 tisíc korun, včetně tří škodovek. Všechny najdete v galerii.

Kompletní přehled 160 verzí nových automobilů kompaktní, tedy nižší střední třídy do 350 tisíc korun, a to včetně čtyřdveřových sedanů, si prohlédněte zde.

 

Právě se děje

Další zprávy