Jedete-li na hokej, zbystřete. Tipy k parkování, dojmy z místa i šílené masky obrazem

Jedete-li na hokej, zbystřete. Tipy k parkování, dojmy z místa i šílené masky obrazem
Mistrovství světa v ledním hokeji už začalo a my vám přinášíme obrazové tipy, zkušenosti a atmosféru z hlavního města Slovenska, kde se mezinárodní šampionát odehrává.
Bude se hodit zejména těm, kteří míří na Slovensko autem. Nejrychlejší cesta do Bratislavy je po dálnicích, na Slovensku lze koupit známku elektronicky a omezení rychlosti je zde stejné jako u nás.
Český tým hraje svá utkání právě v Bratislavě, která má v dopravní špičce problémy stejné jako Praha. Čili zácpy a špatné parkování, tím horší v době mistrovství.
Fanoušky proto zajímají tyto poměrně nenápadné značky. Ukazují směr k záchytným parkovištím nacházejícím se na krajích města.
Foto: Jakub Plíhal
Jakub Plíhal Jakub Plíhal
12. 5. 2019 6:28
Chystáte se do Bratislavy na mistrovství světa v hokeji autem? Máme pro vás několik rad a zkušeností, které by se vám na cestě a na místě mohly hodit. Například jsme vyzkoušeli slibovaná záchytná parkoviště a podívali se i na parkování v blízkosti stadionu. Pro vás ostatní máme alespoň chutnou dávku toho, jak to v hlavním městě Slovenska během mezinárodního hokeje vypadá.
 

Právě se děje

Další zprávy