Foto: Kachna z "Kachny". Jak si šéfkuchař předělal Citroën 2CV na pojízdnou kuchyň

Foto: Kachna z "Kachny". Jak si šéfkuchař předělal Citroën 2CV na pojízdnou kuchyň
Andrew Mellon je britský šéfkuchař, který léta soukromě vařil pro hollywoodské hvězdy. Jednou při vyzvedávání svého vozu ze servisu si povšiml, že na prodej je tento Citroën 2CV neboli Kachna z roku 1987...
...tedy model na samém sklonku výroby (Kachna se vyráběla do roku 1990). Mellon dostal šílený nápad předělat ji na pojízdnou kuchyň.
Přestavba trvala překvapivě krátkou dobu, pouze několik měsíců. Vybavení je z nerezové oceli, a co je zajímavé, do miniauta se toho vešlo neuvěřitelně mnoho.
V Kachně má Mellon k dispozici sporák, gril i troubu, dva dřezy, pracovní linku, bar, tekoucí vodu a také mnoho kuchařského vybavení.
Foto: Profimedia.cz
Dan Poláček Eva Srpová Dan Poláček, Eva Srpová
24. 9. 2019 6:04
Britský šéfkuchař Andrew Mellon léta vařil pro hollywoodské hvězdy, pak si založil kuchařskou akademii. A před nedávnem dostal šílený nápad - pořídil si Citroën 2CV, pro své houpavé jízdní vlastnosti v zatáčkách zvaný "Kachna", a předělal ho na pojízdnou kuchyni. Je až neuvěřitelné, že do Kachny se vejdou dva dřezy, vařič, trouba, gril, bar, malá pracovní linka a mnoho kuchařského vybavení.
 

Právě se děje

Další zprávy