Forza 7 bude závodní simulátor v superrozlišení 4K. Hrači nabídne 700 aut. Co umí jiné hry?

Jan Markovič Jan Markovič
19. 6. 2017 15:47
Závodní hra pro konzole Xbox a stolní počítače Forza 7 slibuje skvělou grafiku v jemném rozlišení 4K, obrovský výběr vozů, prostředí a tratí. Na trh ovšem přijde až na začátku října. V grafice si můžete prohlédnout první snímky z chystaného titulu a podívat se na ostatní hry, které už vyšly. Ty by vám totiž zatím mohly zkrátit čekání na nové závodnické zážitky ve virtuální realitě.
Foto: Microsoft

Forza 7

Slavná závodní série na herní konzoli Xbox se letos poprvé komerčně objeví také na stolních počítačích. Fotografie i video z letošní výstavy E3 slibují nejen jízdní, ale i vizuální zážitek. Hra totiž poběží ve 4K rozlišení.

Foto: Microsoft

Na výběr bude obrovské množství aut všech kategorií i stáří. Hovoří se až o 700 modelech. K tomu se přidávají tři desítky prostředí, ve kterých je připraveno 200 variací tratí na závodění. Aby se virtuální jezdec za volantem co nejvíc podobal hráčově přání, Forza poprvé nabídne široké možnosti vizuálních úprav řidiče.

Foto: Microsoft

Forza nemá v plánu být arkádovou hrou, ale jde o simulátor. Slibuje proto dosud nejrealističtější jízdní model ve své historii. Ani začátečníci se ale nemusí bát. K dispozici bude celá řada asistentů, které usnadní závodění.

Foto: Microsoft

Forza 7 vyjde 3. října letošního roku pro Xbox One, Xbox Obe X a PC. Dvě poslední varianty lze ale i předobjednat. V takovém případě se jich hráči dočkají o něco dříve, konkrétně 29. září. Dostanou k ní i bonusy.

 

Právě se děje

Další zprávy