Fordu se sportovně užitkový Flex podařil

Zbyněk Klíč
21. 11. 2011 11:21
Žádné další auto z rodiny tří řadých crossoverů nevypadá tak skvěle jako Ford Flex pro rok 2012
Ford Flex 2012
Ford Flex 2012 | Foto: Ford

Vesměs pochvalné recenze si získalo nové SUV Fordu s názvem Flex. Odborníci oceňují především jeho prostornou kabinu a dobré jízdní vlastnosti.

"Ford Flex pro rok 2012 je prostorný, všestranný, má vlastnosti a jízdní dynamiku, která z něj dělá nejlepší volbu ve velké rodině crossoverů. Nicméně to, čím láká ostatní řidiče (styl), může být pro některé důvodem k odchodu.
Klady: Prostorná a variabilní kabina s pravým třířadým prostorem, rafinovaná jízda, vynikající bezpečnostní skóre, high-tech prvky, možnosti přeplňovaného motoru, jedinečný styl.
Zápory: Nižší maximální nákladový prostor než někteří konkurenti, velmi drahý EcoBoost model."
  Edmunds.com

"Žádné další auto z rodiny třířadých crossoverů nevypadá jako Ford Flex pro rok 2012. A žádný další třířadý crossover nenabízí stejnou kombinaci paliva, výkonu a pohodlí."  Autospectator.com

"Flex nabízí při složených zadních sedadlech zdánlivě nekonečnou nákladní kapacitu a prostor až pro sedm osob, to všechno v zajímavém a přímočarém balení. Existuje spousta možností a statný EcoBoost Turbo šest je hned uspokojí; na obzoru je také jeho aktualizace."  Buyersguide.caranddriver.com

 

Právě se děje

Další zprávy