Elektrický "busík" pro mistra Jedi. Obi-Wan Kenobi ze Star Wars jezdí Volkswagenem

Eva Srpová Eva Srpová
20. 5. 2022 15:10
C-3PO, R2D2 a samozřejmě Obi-Wan Kenobi, mistr Jedi. Ve vtipné reklamě na Volkswagen se objevují nejznámější postavy z kultovní filmové série Star Wars. Fanoušci vyhlížejí premiéru limitovaného seriálu Obi-Wan Kenobi, jehož děj se odehrává deset let po filmu Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů.
Video: Aktuálně/ YouTube/ Volkswagen

Ewan McGregor, který si zahrál Obi-Wan Kenobiho v kultovní filmové sérii Star Wars, je nadšený fanoušek značky Volkswagen. Má dokonce vlastní sbírku historických vozů. "Celý život jsem byl nadšencem do Volkswagenů. Od doby, kdy jsem měl svůj první, když mi bylo 16 let, od té doby je sbírám," říká McGregor.

Proto se nechal snadno přemluvit ke spolupráci se značkou a je jedním z jejích  ambasadorů. V americkém limitovaném seriálu vytvořeném studiem Lucasfilm pro streamovací službu Disney+, se McGregor objeví jako stejnojmenná postava ze Star Wars, tedy Obi-Wan Kenobi, po němž je seriál také pojmenováný. Děj se má odehrávat deset let po filmu Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů a devět let před filmem Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje.

V reklamě na elektrický ID.Buzz, tedy jednu z nejočekávanějších elektrických automobilových novinek tohoto roku, se proto objevuje nejen moudrý mistr Jedi, ale také další známé postavičky ze Star Wars. 

Pokud si chcete prohlédnout ID.Buzz, čtěte zde, redakce měla možnost vůz tento týden naživo prozkoumat.

 

Právě se děje

Další zprávy