Do Dacie lze nasoukat ložnici i s kuchyňkou. Jak se Duster proměnil v obytné auto

Do Dacie lze nasoukat ložnici i s kuchyňkou. Jak se Duster proměnil v obytné auto
Provizorně přespat se dá skoro v každém autě, dokonce i ve Fiatu 500 (vyzkoušeno na vlastní kůži). Kdo to myslí s kempováním v přírodě opravdu vážně, obvykle si pořizuje co nejprostornější auta...
... když už ne velká obytná, tak aspoň obytné dodávky typu VW Transporter, Mercedes-Benz V a podobně. Že se však dá proměnit v malý obytný vůz snad cokoli, ukazuje tato úprava.
Jako základ posloužila první generace Dacie Duster a do útrob dostala novou vestavbu od bílovické firmy Egoé Nest. Duster není jediný vůz, do kterého se vestavba Tramp instalovala...
... údajně už ji také namontovali zákazníkům například do Jeepu Wrangler a Volkswagenu Golf. "Vejde se třeba i do Škody Fabia Combi, podmínkou je pouze to, aby šířka v kufru nebyla menší než 95 cm," říká Anna Adámková z firmy Egoé Nest.
Foto: Egoe
Eva Srpová Eva Srpová
16. 7. 2020 6:03
Obytné přestavby si lidé obvykle pořizují do malých dodávek. Že jde ale v podstatě využít snad jakékoli auto, dokazuje první generace Dacie Duster, kterou český úpravce vybavil skládací kuchyňkou s lednicí a také spacím lůžkem.
 

Právě se děje

Další zprávy