Citroën získal ocenění od Euro NCAP

Radek Pecák Radek Pecák
4. 10. 2010 5:45
auto

Cenu Euro NCAP Advanced získaly od organizace zabývající se vyhodnocováním bezpečnosti nových automobilů uváděných na trh nové Citroëny C4, C5 a DS3. Ocenění si zasloužily  díky službě Tísňové volání Citroën s lokalizací vozu.

Hodnocení Euro NCAP Advanced odměňuje inovační systémy, které zaručují největší bezpečnost, ale jsou také přístupné co největšímu počtu zákazníků. Díky službě tísňového volání s lokalizací vozu získala značka ocenění hned pro 3 modely: Citroën C4, C5 et DS3. 

Foto: Aktuálně.cz

Služba Citroën eTouch bude do konce roku k dispozici u 7 modelů značky> Nabídka Citroën eTouch zahrnuje především systémy tísňového a asistenčního volání s lokalizací vozu. Obě služby jsou bezplatné, fungují nepřetržitě za využití SIM karty zabudované ve voze a zajišťují přesnou lokalizaci vozu a rychlý zásah záchranných složek, ať je řidič obětí nebo svědkem nehody.

Do konce roku bude tato nabídka fungovat v 10 zemích.

Součástí nabídky Citroën eTouch jsou také dvě další služby dostupné na internetu na osobních stránkách zákazníka MyCITROEN. Jedná se o virtuální servisní knížku a výuku ekologického řízení EcoDriving. Díky nim je majitel vozu upozorněn v případě mechanické nebo bezpečnostní poruchy, je informován o nutných prohlídkách a kontrolách a může také sledovat spotřebu paliva a emise CO2. I tyto služby jsou po dobu smluvní záruky bezplatné.

 

Právě se děje

Další zprávy